Wafelbak 2019

Het is weer zo ver!

4 dagen lang vormen we de Qubus (Lindestraat 45) om tot een kleine wafelfabriek!
Het is die wafelbak die voor ons nieuw lokaal heeft gezorgd, die ervoor zorgt dat we propere tenten en degelijk materiaal hebben. Ieder van ons geniet mee van de opbrengsten van de wafelbak!

Bakken, knippen en inpakken

Om dat te verwezelijken hebben we UW hulp nodig. Heb jij op een van die dagen verlof of heb je na je werk even tijd? Kom gerust een paar uurtjes mee bakken, randjes afknippen of de wafels inpakken.
Elke dag beginnen we om 6u 's ochtends met bakken. Wij zorgen voor iets om te drinken en een optimale wafelbaksfeer.

Om het bakken aangenaam te laten verlopen zouden we elk moment 6 personen nodig hebben; 4 personen die de wafels bakken en 2 personen die de wafels knippen.

Hier zijn de baklijsten te vinden:
- Dinsdag
- Woensdag
- Donderdag
- Vrijdag

Zie je het zitten om ons te komen helpen bakken, knippen of inpakken? Kies dan de datum en uur en schrijf je hier in!

Verkopen

Zaterdag 16 februari worden de wafels verkocht via een tocht van huis tot huis. We spreken af met alle leden op zaterdag van 9u30 tot 17u30 aan hun post in PERFECT uniform!

- Kapoenen: Aan de winkels (Kapoenenleiding stuurt hiervoor nog mails)
- Kabouters: Broekstraat 156, Oudenaarde
- Welpen: Leupegemstraat 10, Leupegem
- Jongverkenners: Sint-Martinusstraat 41, Wortegem-Petegem
- Jonggidsen: Enameplein, Ename
- Givers: Gevaertsdreef 1, Oudenaarde

Het is belangrijk dat IEDEREEN komt helpen. Veel handen maken licht werk...
Ook de ouders hebben we hierbij meer dan nodig! Het verkopen van de wafels verloopt uiteraard een stuk veiliger en vlotter met de auto. Daarom roepen we ouders op om leden rond te brengen bij het verkopen.
Laat zeker iets weten aan de verantwoordelijke takleiding!

Ook zijn we op zoek naar enthousiaste kapoenen, kabouters of welpen die samen met enkele leiding al woensdagnamiddag of vrijdagavond wafels aan de winkels willen verkopen.
Inschrijven hiervoor kan je hier doen